ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ,

για αγορές 45 ευρώ και άνω!

Αν δε βρίσκετε αυτό που ζητάτε,
τηλεφωνήστε στο 2106523515
και θα σας εξυπηρετήσουμε άμεσα.

  • 1
  • 2
  • 3

ΧΡΥΣΗΙΔΑ ΔΗΜΟΥΛΙΔΟΥ - 2 ΒΙΒΛΙΑ

Μην Πυροβολείται τη Νύφη - Το Μάτι του Βοριά * 2 Βιβλία της Χ.Δημουλίδου με Έκπτωση 30%!
Δεν βρέθηκε εικόνα
Τιμή
34,30 €
Τιμή πώλησης24,00 €
Άμεσα διαθέσιμο. Αποστέλλεται σε 1-3 εργάσιμες.
ΚατασκευαστήςΨυχογιός
Περιγραφή

Το Μάτι του Βοριά


Ονομάζομαι Δάμος Χαρμίνης και θα σας διηγηθώ τη ζωή μου ξεκινώντας δωδεκάχρονο παιδί από τη Θεσσαλονίκη του 1970, όπου ένα γεγονός πάγωσε μέσα μου κάθε συναίσθημα και με μετέβαλε αργότερα σε "μάτι του βοριά", που σάρωσε ζωές και κρεβάτια πολλών γυναικών.


Πέρα από αυτό, θα αναφερθώ σε πολιτικά σκάνδαλα, στη σκοτεινή πλευρά της νύχτας και των ναρκωτικών, στον πόλεμο των νυχτερινών κέντρων, όπως τον έζησα, στη μάστιγα του αιώνα, το aids, στις άγριες νύχτες μου τη δεκαετία 1980-1990 στη Μύκονο, τότε που το νησί ήταν ο απόλυτος παράδεισος και υπήρχαν μόνο χρυσαφένια άμμος, θάλασσα, ουρανός και γυμνοί άνθρωποι.
Η γλώσσα που χρησιμοποιώ είναι πολύ σκληρή και στις σκηνές που περιγράφω, κυρίως πάνω στο κρεβάτι μου, υπάρχει ωμός ρεαλισμός, έτσι ακριβώς όπως τα έκανα, χωρίς κανένα απαγορευτικό και χωρίς τον λυρισμό που ίσως απαιτεί ένα λογοτεχνικό βιβλίο. Δεν είμαι συγγραφέας. Είμαι ένας άντρας που βίωσα με πάθος τα λάθη μου. Αν το μετάνιωσα; Αν καταστράφηκα; Αν δικαιώθηκα; Θα το μάθετε στο τέλος. Ένα είναι σίγουρο. "Για να διαβάσεις τη ζωή μου, πρέπει να μπορείς και να την αντέξεις...". Δ.Χ. ΑΥΣΤΗΡΑ ΓΙΑ ΕΝΗΛΙΚΟΥΣ 
(Από την παρουσίαση στο οπισθόφυλλο του βιβλίου)




 Μην Πυροβολείται τη Νύφη


Όταν η τριαντατριάχρονη Άννα λαμβάνει προσκλητήριο γάμου από τη συμμαθήτριά της Μαριάνθη, που είναι μέχρι στιγμής ανύπαντρη όπως και η ίδια, πανικοβάλλεται. Μένει η μοναδική πλέον αστεφάνωτη της παλιοπαρέας και το γεγονός ότι θα παραστεί σε ακόμη έναν γάμο ασυνόδευτη και θα πρέπει να εισπράξει τα γεμάτα συμπόνια αλλά και ερωτηματικά βλέμματα όλων τη φτάνει στα όριά της. Τα λόγια της συγχωρεμένης γιαγιάς της, της Αννιώς, τη στοιχειώνουν: "Κοίταξε μη μείνεις στο ράφι σαν τη θεία σου τη Χρυσούλα". Κι όμως, από μικρό κοριτσάκι ονειρευόταν τη μέρα που θα φορούσε το λευκό νυφικό. Πώς τα κατάφερε και είναι ακόμη όχι μόνο χωρίς σύζυγο, αλλά και χωρίς σύντροφο; Νόστιμη είναι, μορφωμένη είναι, καλή δουλειά και δικό της σπίτι έχει, τι φταίει λοιπόν; Πώς θα δικαιολογήσει ξανά την απουσία ενός άντρα δίπλα της; Αυτή τη φορά η Άννα είναι αποφασισμένη να φτάσει στα άκρα.


Όταν μπροστά από τις μεγαλύτερες επιθυμίες σου γιγαντώνονται αξεπέραστα εμπόδια, δύο πράγματα συμβαίνουν: Ή εγκαταλείπεις ή πεισμώνεις. Κι η Άννα πεισμώνει. Σε αυτό τον γάμο πρέπει να εμφανιστεί με έναν σύζυγο... ή έστω με έναν αρραβωνιαστικό. Της μένουν μόνο δύο εβδομάδες για να τον βρει. Δε γνωρίζει όμως πως κάποιες φορές ο μεγαλύτερος πόθος μας μπορεί να καταλήξει στον χειρότερο εφιάλτη... (Από την παρουσίαση στο οπισθόφυλλο του βιβλίου)

Brands που μπορείτε να βρείτε στα Monogram.

             

Facebook Image