ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ,

για αγορές 45 ευρώ και άνω!

Αν δε βρίσκετε αυτό που ζητάτε,
τηλεφωνήστε στο 2106523515
και θα σας εξυπηρετήσουμε άμεσα.

  • 1
  • 2
  • 3

ΧΡΥΣΗΙΔΑ ΔΗΜΟΥΛΙΔΟΥ - 2 ΒΙΒΛΙΑ

Η σκοτεινή πλευρά του ήλιου - Το φιλί του δράκου * 2 Βιβλία της Χ.Δημουλίδου με Έκπτωση 30%!
Τιμή
33,20 €
Τιμή πώλησης23,24 €
Άμεσα διαθέσιμο. Αποστέλλεται σε 1-3 εργάσιμες.
ΚατασκευαστήςΨυχογιός
Περιγραφή

Η σκοτεινή πλευρά του ήλιου


Η μοίρα της Μάγδας Αυγέρη είχε καθορίσει την πορεία της ζωής της πολύ πριν από τη γέννησή της. Ένα παλιό, ξεχασμένο μπαούλο, κρυμμένο καλά για πολλά χρόνια, φέρνει στο φως το μυστικό της οικογένειας. Και τότε εκείνη, εγκαταλείποντας τις σπουδές της στη Νομική, γίνεται αυτό που ήταν προδιαγεγραμμένο: Διάσημη ζωγράφος! Κανείς δεν μπορεί να εξηγήσει τους λόγους που την ώθησαν να επιλέξει αυτό τον δρόμο και κανείς δεν αντιλαμβάνεται ότι πίσω από τα ψυχρά, γκρίζα μάτια της ο φόβος είναι ο καθημερινός επισκέπτης που ορίζει τη ζωή της, τις αντοχές της, ακόμη και τον έρωτα! Κι όσο περισσότερο τη στεφανώνει η επιτυχία, τόσο πιο πολύ την αγκαλιάζει ο πανικός. Μέχρι που μια μέρα με καταρρακτώδη βροχή θα φέρει στον δρόμο της έναν άγνωστο άνδρα που θα την κάνει να μη φοβάται πια. Κι εκεί που πιστεύει πως επιτέλους ελευθερώθηκε από ό,τι τη βάραινε τόσα χρόνια, τα πρώτα περίεργα, σκοτεινά σημάδια αρχίζουν να διαφαίνονται στον ορίζοντα… και τότε αρχίζει η άνιση πάλη με τη φθορά, τον χρόνο, τη λάμψη.


Μερικές φορές, όταν τα σύννεφα του μυαλού σκοτεινιάζουν τον ήλιο του και το οδηγούν σε απύθμενα, μαύρα πηγάδια, μπορεί να είναι γιατί η ψυχή δεν άντεξε τον πόνο ή γιατί φοβήθηκε ή γιατί χάθηκε..


Θέμα:  Ελληνική πεζογραφία - Εκδότης: Ψυχογιός - Επιμέλεια:  Μαρία Μπανούση - Σελίδες:  409 - Ημ. Έκδοσης: 21/09/2016




 


Το φιλί του δράκου


Σέρρες, παγωμένο ξημέρωμα 13ης Μαρτίου 1964. Μια δεκαεξάχρονη ετοιμόγεννη κοπέλα καταφθάνει ολομόναχη στο νοσοκομείο της πόλης με αιμορραγία. Λίγες ώρες μετά ξεψυχά, αφού πρώτα φέρνει στον κόσμο ένα κοριτσάκι. Τρεις μέρες αργότερα, το βρέφος εξαφανίζεται μυστηριωδώς από την αίθουσα τοκετών. Οι έρευνες της Χωροφυλακής παραμένουν άκαρπες και ο φάκελος της υπόθεσης μπαίνει στο Αρχείο. 


Τον Σεπτέμβριο του 1989 ο περίεργος στραγγαλισμός μιας νεαρής καθηγήτριας συγκλονίζει τη Θεσσαλονίκη. Ύστερα από δύο μήνες ερευνών κι ενώ ο δολοφόνος παραμένει άφαντος, μια νεαρή μάνα βρίσκεται δολοφονημένη ακριβώς με τον ίδιο τρόπο. 


Ο αστυνόμος Στεργίου της Διεύθυνσης Ασφαλείας Θεσσαλονίκης παρατηρεί ότι τα δύο θύματα έχουν γεννηθεί την ίδια μέρα, στις 13 Μαρτίου του 1964 στο Νοσοκομείο Σερρών. Οι εξελίξεις είναι καταιγιστικές. Ο Στεργίου αντιλαμβάνεται ότι μόλις έχει μπει σε έναν σκοτεινό λαβύρινθο μιας περίεργης υπόθεσης, που ο μίτος της ξεκινά είκοσι πέντε χρόνια πριν. Ποιος έκλεψε εκείνο το μωρό και πού βρίσκεται τώρα; Γνωρίζει ότι η ζωή του κινδυνεύει; 


Ποιος και γιατί δολοφονεί γυναίκες που έχουν γεννηθεί την ίδια μέρα στο ίδιο νοσοκομείο; Τι παιχνίδια παίχτηκαν και ποια συμφωνία με τον θάνατο, που ξύπνησε έναν δολοφόνο είκοσι πέντε χρόνια αργότερα;


Θέμα:  Ελληνική πεζογραφία - Εκδότης: Ψυχογιός - Επιμέλεια:  Μαρία Μπανούση - Σελίδες:  376 - Ημ. Έκδοσης: 23/11/2016

Brands που μπορείτε να βρείτε στα Monogram.

             

Facebook Image